Hjärt- och lungräddning i Skåne

Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg där jag för det mesta skriver om åsikter som jag har och tankar om livet! Som många av er vet så blir det ju så ibland att man tänker lite för mycket kring saker och den här bloggen fungerar lite som en ventil för mig så att jag kan lätta på det som tynger ner mig mentalt i vissa fall. Idag så hade jag dock tänkt att jag skulle ta och berätta lite om ett företag vid namn Jockes Rädda Liv Utbildningar som jag har haft turen att stöta på och att få deltaga i en kurs där jag fick lära mig hur man på bästa sätt räddar ett liv, bland annat då genom hjärt- och lungräddning.

Hur som helst så är det här någonting som jag idag känner att jag skulle vilja rekommendera till er alla då livet är någonting som i vissa tillfällen faktiskt kan vara rätt så skört och ifall olyckan väl är framme så är det så himla bra ifall man vet hur man ska hantera situationen på bästa sätt. Jag tyckte att det var så värt och så lärorikt att gå på Jockes Rädda Liv Utbildningar och att liksom få lära sig hur man utför de här olika räddningsövningarna på bästa sätt. Jag känner mig verkligen mycket tryggare nu med mina kunskaper än vad jag har gjort innan och det var mycket nytt som jag faktiskt lärde mig. Jag ville helt enkelt ta och rekommendera detta då jag tycker att det är en viktigt sak som fler människor bör ha koll på, så jag hoppas att ni kikar vidare på det ifall ni inte redan såklart känner att ni har stenkoll på det här med att rädda liv.