Man vet aldrig när man kan behöva en advokat

Fick höra talas om Hanna Larsson Rampe här om dagen och att hon är advokat för sina egna lilla advokatbyrå i Ulricehamn. Tidigare har hon varit på en större advokatbyrå här i Borås, vilket hon kanske fortfarande är också, men hon har sina egna mindre nu också. Tycker att det är bra att man gör så. Varierar sig lite och vänder sig till fler personer.

Vet inte om jag någonsin kommer att behöva en advokat, förhoppningsvis inte. Jag vet att jag aldrig kommer att göra några brott men det finns så mycket mer som man kan behöva hamna i rätten för. Det kan likväl vara för en vårdnadstvist eller för att man hamnar i problem i ett äktenskap. Jag är inte gift nu och man kan aldrig säga aldrig till att det inte kommer att bli några sådana problem i framtiden.

Om det händer något så vet jag i alla fall att Hanna Larsson Rampe finns och att hon har sin advokatbyrå tillgänglig för oss i Ulricehamn såväl som andra delar av Västra Götaland. Det är väl det som är det fina med det egentligen, att man inte ens behöver vara på plats utan att det räcker med att man gör det via webben. Dock inte på själva förhöret, då måste advokaten ta sig från sin advokatbyrå och till rättssalen men hela tiden fram till dess behövs det inte.

Jag kan tänka mig att om jag skulle hamna i en sådan situation så kommer jag ha en hel massa frågor så känner att jag nog skulle ta och behöva prata med Hanna Larsson Rampe flera gånger i veckan. Så mycket lättare då att bara gör ett enkelt samtal istället för att behöva bestämma dig och planera för att träffas.