Så stor skillnad gör snygga underkläder

Att ha på sig snygga underkläder, oavsett om någon annan ser det eller inte, gör att man får bättre självförtroende. När man själv vet att man är snygg undertill så känner man sig snyggare och bär upp sig själv på ett annat sätt. Då spelar det ingen roll om jag har på mig en stor stickad tröja och leggings, om jag bara har snygga trosor och en snygg spets-bh undertill så känner jag mig ändå snygg och uppklädd.

Jag brukar köpa mina underkläder från Inga Lill Andrén i Sundsvall tycker att de har väldigt snygga underkläder, både bh:ar och trosor, till bra priser, vilket är svårt att hitta. Innan jag hittade Inga Lill Andrén så tyckte jag att det var en mardröm att köpa nya bh:ar för att jag visste hur dyrt det var och att jag skulle betala flera hundra kronor för någonting som både satt bra och var snyggt. Men så när jag sökte runt efter butiker i Sundsvall och kom över Inga Lill Andrén och gick jag direkt dit för att prova och föll pladask. Så skönt. Aldrig i livet att jag ens trodde att en spets-bh skulle kunna vara så skön som de var.

Så hädanefter köper jag alla mina underkläder, utan undantag från Inga Lill Andrén. Har börjar rekommendera henne till alla andra också, för det går inte att slå dem. Sen när jag var där så fick jag hjälp med att prova ut bh-storlekar också och det visade sig att jag hade haft fel storlek hela tiden. Så det spelade nog också in för att de bh:arna som jag har nu ska vara betydligt skönare, mjukare och samtidigt snyggare än vad de andra var.