Kosmetisk tatuering utav SQ Cosmetics

Hej på er alla härliga och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Ni är många som har frågat mig om mina ögonbryn, då ni ser att det har skett någon typ av förändring. Det är nämligen så att jag gjorde en kosmetisk tatuering i Gävle hos SQ Cosmetics för inte så länge sedan, och jag tänkte i dagens inlägg berätta för er lite om just det här. Jag har länge känt att mina ögonbryn är någonting som jag har haft komplex över, då jag har tyckt att de är alldeles för ljusa, och har alldeles för få hårstrån i sig. Jag har letat efter ett företag som kan hjälpa mig med det här med en kosmetisk tatuering, då det då är någonting som jag länge har varit intresserad utav. Jag kände ganska direkt att SQ Cosmetics var ett företag som passade mig. Det är ett professionellt och seriöst företag med duktiga anställda som är mycket kunniga inom det här med kosmetiska tatueringar. Det är såklart viktigt att vända sig till ett företag som man känner att man kan känna sig trygg med när det gäller en kosmetisk tatuering, då det faktiskt är en semipermanent tatuering som man ska låta någon annan utföra.

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, och personalen var otroligt duktiga på sitt arbete. Formen och färgen som vi tillsammans kom överens om visade sig verkligen passa min ansiktsform och mina former i ansikte och hår. Jag är otroligt tacksam över att ha valt SQ Cosmetics som företag när det kommer till min kosmetiska tatuering, och jag kommer definitivt att fortsätta med denna behandling hos detta företag när det sedan är dags att fylla i tatueringen. Jag vill verkligen tipsa er som befinner er i Gävle med omnejd, att vända er till SQ Cosmetics, ifall även ni är intresserade av det här med kosmetisk tatuering.