Spraytan i Kalmar

Hej och välkomna tillbaka till min blogg, alla mina fina läsare! Jag vet att ni är många som har ställt frågor angående min solbränna som jag hade nu förra helgen, när jag var på bröllop. Jag tänkte idag skriva om det här med spraytan i Kalmar, och framför allt om företaget StudioKalmar, som var företag som jag vände mig till förra helgen. Som ni säkert vet slutade jag sola solarium för ungefär ett halvår sedan, då jag inte känner att det är värt de risker som finns när det kommer till att sola solarium. Jag har faktiskt inte tidigare testat på det här med spraytan, och jag blev väldigt positivt överraskad nu här då förra veckan, då jag blev otroligt nöjd efter detta besök. Jag kände direkt att StudioKalmar var det företag som jag kände mig mest bekväm med, och som jag kände att jag kunde lita på. Jag kände att jag ville ha en fin bränna under bröllopet, då jag nu naturligt är väldigt blek och färglös. Jag känner mig väldigt mycket mer bekväm och fin när jag är lite solbränd, och jag fick faktiskt ett överraskande naturligt resultat hos StudioKalmar.

Personalen var helt fantastisk, så trevlig och duktig inom det här med spraytan. Jag fick verkligen det resultat som jag var ute efter, och StudioKalmar var riktigt duktiga på att göra mig som kund 100 procent nöjd, då de arbetar efter kunden i frågas behov och önskemål. Jag kommer definitivt att vända mig till StudioKalmar när jag nästa gång vill kunna känna mig lite brun och fräsch, utan att behöva skada mig själv och min kropp genom solarium. Jag vill såklart tipsa er om StudioKalmar, för er som befinner er i Kalmar, Karlskrona eller Växjö med omnejd, ifall även ni är i behov av en bränna men inte känner att ni vill ta riskerna som finns med solarium.