Till dig som behöver en elektriker

Hej igen, här kommer det ett nytt inlägg. Jag ska tipsa om en elektriker som man kan lita på. Jag har använt hans tjänster ett par gånger och har alltid varit nöjd med resultatet. Han är mycket duktig på sitt jobb och tar alltid god tid på sig för att göra ett bra jobb.

När jag flyttade in i den här gamla villan var det inte mycket mer än ett eltuttag i varje rum och det var ojordad el överallt, även i köket vilket var standard en gång i tiden men inte längre. Det kändes inte säkert och jag bestämde mig för att göra om all el i hela huset och det var då jag började se mig om efter någon elektriker här i Vänersborg med omnejd och så fann jag denna. Han gick igenom allt huset med mig och förklarade hur det skulle göras och vad det skulle kosta. Han har en mindre firma som han driver som ett enmansföretag och jag kan verkligen rekommendera honom till er som behöver hjälp inom det här området. Jag har aldrig varit med om något liknande, han kom i tid, gjorde ett fantastiskt jobb och städade upp efter sig så man inte ens märkte att han hade varit där. Så i detta inlägg vill jag tipsa er om denna elektriker och jag kan även säga att det skiljer i pris mot om man skulle ha anlitat något av de större företagen. Jag tog nämligen offerter ifrån några olika företag men det var just det här företaget som visade sig ha de lägsta priserna men det är absolut ingenting man märker på kvaliteten.

Det gläder mig alltid lika mycket om mina inlägg kan vara till hjälp så skriv nere i kommentarerna ifall ni blev hjälpta av att läsa om denna elfirma. Tack på förhand!